Palazzo Versace Dubai — Дизайнерски блясък в Града на лукса

Дубай може да се похвали с най-новия и дългоочакван дизайнерски хотел — Palazzo Versace Dubai 5*. В Дубай, Града на лукса, една от най-луксозните дизайнерски марки не изневерява на своя разточителен стил. Новоткрития комплекс наподобява италиански ренесансов дворец и включва хотел с 215 луксозни стаи и апартаменти и 170 резиденции.

Palazzo Versace Dubai е разположен край водите на Дубай Крийк, в Culture Village — самото сърце на Дубай. Намира се само на 15 минути от Dubai International Airport, 8 минути от Burj Khalifa и Downtown Dubai и само на 5 минути от Dubai Festival City Mall и Dubai Mall.

Както може би предполагате, в оформлението на хотела е въплътен целият дух на италианската модна къща — всички емблематични елементи като главата на Горгона Медуза, традиционният гръцки меандър, златните орнаменти и характерните плетеници и мозайки присъстват навсякъде.

Разбира се, Донатела Версаче е отговорна за интериора на всички стаи, както и за дизайна на СПА центъра, ресторантите и баровете.